Skousen - Alltid best på hvitevarer!

Vi i Skousen har solgt hvitevarer i mer enn 60 år. Kunnskapen det gir oss bruker vi til å finne de helt riktige produktene til våre kunder. Som lokal hvitevareekspert, er vi der for deg i din hverdag, og vi vil gjøre vårt beste for å tilpasse oss dine behov, om det er levering hjem og/eller montering.

Vi vil også gjerne sikre oss at du ikke går skuffet hjem, derfor matcher vi selvfølgelig laveste nettpris*, så du aldri betaler for mye. Vi selger det vi er eksperter på, og derfor finner du et stort utvalg av hvitevarer hos oss. Vi fører kun kvalitetsvarer som vi står inne for.

Prisene i denne tilbudsavisen gjelder i våre fysiske butikker fra tirsdag den 16. oktober til og med onsdag den 24. oktober 2018, eller så lenge lageret rekker. 
 

Finn din lokale Skousen butikk her
 

*Gjelder varer på norskeide nettbutikker som er i Skousens sortiment og på lager til online kjøp hos konkurrenten. Gjelder den aktuellen ettprisen på handletidspunktet. Gjelder ikke returvarer, levering, montering samt lignende serviceytelser. Gjelder kun privatkjøp og kun ved kjøp i en av Skousens fysiske butikker.

    ...